« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!newsfeed.pionier.net .pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!n ews.tpi.pl!not-for-mail From: "Panslavista" <p...@w...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: czym skarmelizować cukier w creme brule Date: Thu, 29 Jun 2006 10:47:49 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 20 Message-ID: <e8044e$fim$1@atlantis.news.tpi.pl> References: <5...@n...onet.pl> <e803g9$936$1@atlantis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: abdn214.neoplus.adsl.tpnet.pl X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1151570895 15958 83.6.255.214 (29 Jun 2006 08:48:15 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Thu, 29 Jun 2006 08:48:15 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2869 X-MIMEOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2869 X-RFC2646: Format=Flowed; Response X-Antivirus: avast! (VPS 0626-2, 2006-06-28), Outbound message X-Antivirus-Status: Clean Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:271979 Ukryj nagłówki
|
Zobacz także