Data: 2007-02-02 13:08:26
Temat: Re: czytaj
Od: maciek kanski <n...@s...maila>
Pokaż wszystkie nagłówki
On 2 Feb 2007 09:58:37 +0100, klinton wrote:
> czyli generalnie najlepiej smazyc na glebokim masle
> niz smalcu czy olejach roslinnych?
> jesli juz sie wybiera glebokie smazenie
> bo wielu ludzi kuchni poleca na ten sposob olej rzepakowy
po co gadać o innych, to mało ciekawe. Zawsze są jacyś _oni_, może po prostu
to _układ_ smaży na rzepaku.
Może Ty konkretnie powiesz po co w ogóle smażysz na głębokim tłuszczu w
kontekście diety rozumianej jako zdrowe odżywianie?
Gdybyś odpisywał to nie pisz proszę dlaczego nie smażysz na rzepaku, ale
dlaczego w ogóle smażysz na głebokim oleju, czyli wyjaśnij powód
wyboru smażenia jako metody obróbki cieplnej.
Bo ja raczej nie smażę na tłuszczach w ogóle i nie wiem czy w związku z tym
coś ważnego, z punktu widzenia zdrowego odżywiania, tracę.
Pzdr
--
http://www.pajacyk.pl - czy już dzisiaj kliknąłeś dla dzieciaków?
|