Data: 2002-03-16 20:52:32
Temat: Re: dawnakuchnia-wielkanoc
Od: "Bozena" <b...@s...pw.edu.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> Wlasnie robie chleb na piwie, bo wichura za oknem, do sklepu mi sie nie
chce
> isc po chleb.
Na piwie? A jak to? Nigdy nie probowalam takiego chleba. Czy smakuje jakos
inaczej?
> Te parowki z jablkami przypomnialy mi jablka duszone z drobno posiekanym
> boczkiem - jako dodatek do mies rewelacyjne.
>
> MB
Melduje, ze parowki wyszly bardzo interesujace w smaku - juz ich nie ma. Co
prawda nie mialam kwasnych jablek, wiec poszlo takie srednio slodkie, ale i
tak wszystko wyszlo ok.
Jak robisz ten boczek z jablkami?
Bozenka z Wilna :o)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ICQ 81838200 http://bozena.samorzad.pw.edu.pl
FAQ : http://bozena.samorzad.pw.edu.pl/faq/index.html
Archiwum: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|