Data: 2001-12-30 14:27:55
Temat: Re: dipy do chinskiego fondue
Od: <n...@m...ch>
Pokaż wszystkie nagłówki
>
> "do fondue z miesem:
> sos paprykowy z kolendra, sos z pomidorow z pieprzem, sos
> jogurtowy z mieta i kminkiem, sos cebulowy z rodzynkami
>
> do fondue z ryb:
> sos z bazylia i limetka, dip musztardowy, dip ananasowy z
> curry, pasta z kolendra
>
> do fondue z warzywami:
> dip pomidorowy z oliwkami, dip z awokado i pomaranczy, dip z
> owczym serem krem z czosnkiem i ziolami
>
> do fondue z drobiem:
> dip ziemniaczany, dip morelowy z imbirem, sos z orzeszakmi i
> chili majonez z mango
>
> Herbatka"
Tylko jak sie te dipy robi Herbatko??
Kalina
>
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|