Data: 2002-06-14 10:57:40
Temat: Re: domowy wyrob piwa
Od: "Bożena" <b...@s...pw.edu.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> To na co czekasz, wino jabłkowe nie nadaje się do dłuższego
> przechowywania, najlepiej zrób z tego "Calvados". Będzie lepszy i do
> obiadku w sam raz.
> ;-)
> --
> Pozdr. Jerzy Nowak
> Wawa
> "Don't be fooled. If something sounds too good to be true, it
probably
> is."
Przeciez napisalam, ze w domu tzn. w Wilnie :-(((
Chyba ze brat popracowal i juz nie ma dwudziestu litrow... ;-))
A ten caly "Calvados" to jak????
Bozenka z Wilna na dobrej drodze do alkoholizmu ;o)
Warszawa - Wilno
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ICQ 81838200 http://bozena.host.sk
www i FAQ grupy: http://kuchenna.host.sk/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|