Data: 2001-10-30 12:48:01
Temat: Re: fasolka po bretonsku
Od: "Wkn" <w...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Claudie <c...@p...onet.pl> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:3...@n...vogel.pl...
> Witam serdecznie!
>
> Mam pytanie do specjalistow. Czy mozna mrozic fasolke po bretonsku?
Kupilam
> troche za duzo fasoli i jak sie namoczyla ( i tak wzielam tylko czesc ),
to
> troche duzo sie tego zrobilo. Musze teraz kontynuowac moje dzielo ale z
gory
> wiem, ze bedzie tego za duzi. W koncu ile dni mozna jesc fasolke po
> bretonsku?!
> W ogole, to zostalo mi jeszcze troche surowej nie namoczonej fasolki. Jak
ja
> przechowywac? W lodowce?
>
z fasolką po bretońsku to chyba można tak, jak z bigosem: albo w słoje i
trzymać w lodówce, albo zamrozić jak gulasz jakiś czy cos podobnego.
Wkn
|