Data: 2001-10-30 12:58:47
Temat: Re: fasolka po bretonsku
Od: "Basia" <b...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
>
> Mam pytanie do specjalistow. Czy mozna mrozic fasolke po bretonsku?
Można, bez problemu, ja tego typu dania mrożę albo w workach do mrożenia
albo w wiadereczkach litrowych po kiszonej kapuście.
Jak masz zamrażarkę mocno mrożącą to i kilka m-cy możesz ją przechowywać i
nic jej ani Tobie po zjedzeniu nie będzie.
Ja mroże prawie wszystko czego za dużo nagotuję, w sytuacjach awaryjnych
jest do czego rękę wyciągnąć ;-)
> W ogole, to zostalo mi jeszcze troche surowej nie namoczonej fasolki. Jak
ja
> przechowywac? W lodowce?
Co to znaczy surowej nie moczonej? Chodzi Ci o suche ziarno?
pozdrawiam
Basia
|