Data: 2001-09-14 13:50:55
Temat: Re: faszerowana papryka
Od: "Beata Księżyk" <b...@e...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
ja na przykład faszerowałam ryżem wymieszanym z marchewką i zielonym
groszkiem, przyprawione raczej ostro i posypane żółtym serem. A mam pytanko
czy papryke wcześniej solisz, bo jak ja nie posoliłam papryki to takie mdłe
mi wyszło?
Użytkownik "skrzacik" <s...@m...com.pl> napisał w wiadomości
news:9nsols$sma$1@news.tpi.pl...
> witajcie,
>
> z reguly faszeruje papryka mielonym mieskiem wymieszanym z ryzem jajcem i
> licznymi przyprawami, potem calosc do piekarnika i po jakims czasie
gotowe.
>
> no i rzucila mi sie mysl, ze moznaby te papryke wypchac czyms innym, ale
> czym?
> bede wdzieczna za podrzucenie pomyslow.
>
> skrzacik
>
>
>
|