Data: 2001-09-14 13:54:05
Temat: Re: faszerowana papryka
Od: "Barbara" <b...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Beata Księżyk" <b...@e...com.pl> napisał w wiadomości
news:9nt1in$9q3$1@news.tpi.pl...
> ja na przykład faszerowałam ryżem wymieszanym z marchewką i zielonym
> groszkiem, przyprawione raczej ostro i posypane żółtym serem. A mam
pytanko
> czy papryke wcześniej solisz, bo jak ja nie posoliłam papryki to takie
mdłe
> mi wyszło?
własnie wyjelam z piekarnika moja faszerowana papryke i stwierdzam, ze jest
slona akurat;-)
papryki nie solilam, tylko farsz byl dosc slony a do naczynia wlalam
rozpuszczna w 3/4 szkl. wody kostke bulionu warzywnego i sol z tego bulionu
przeniknela papryke;-)
pozdrawiam
Basia
>
|