« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!newsfeed.pionier.net.pl!fu-berlin.de!uni -berlin.de!not-for-mail From: Waldemar Krzok <w...@z...fu-berlin.de> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: gałka muszkatołowa Date: Wed, 09 Mar 2011 17:16:24 +0100 Organization: Freie Universitaet Berlin Lines: 19 Message-ID: <8...@m...uni-berlin.de> References: <4d773d58$0$2486$65785112@news.neostrada.pl> <8...@m...uni-berlin.de> Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.uni-berlin.de TpzyOWATv8jhFYz4aJQjKglcpV7tE5HlgYsRu9yp3KNUnVf+k43Gdj4EX7 Cancel-Lock: sha1:2IBP6316alrSQsHuuogpKu6x4/8= User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; de; rv:1.9.2.15) Gecko/20110303 Thunderbird/3.1.9 In-Reply-To: <8...@m...uni-berlin.de> Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:335189 Ukryj nagłówki Am 09.03.2011 16:27, schrieb Waldemar Krzok: |
Zobacz także