Data: 2015-12-04 18:35:50
Temat: Re: [gdzie] sok z kiszonej kapusty (w 3c) :)
Od: "yapann" <y...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
zamrozić, ano.
albo skroić po same buty i wrzucić do zupy: uwielbiam drobno pokrojone
gałązki od pietruuchy rozgotowane w zupie w dużej ilości: dają armat/smak,
po co ma to się marnować, choć ioczywiście po wygotowaniu pewnie się wiele
marnuje, no ale nie całkiem.
A jak ktoś pietruszkowy freak - postawić przed nosem umyty w szklance - i
podskubywać przy każdym pomyśle zrobienia herbaty czy poszukiwania słodyczy.
:) Ja potrafię w pracy na biurku mieć pęczek i sobie podskubywać kiedy inni
walą trzecią kawę z bułą. :)
"Pszemol" <P...@P...com> wrote in message
news:n3lb46$csc$1@dont-email.me...
> pochwałą gigantycznych pęków pietruchy :-)
> Jeden, dwa korzenie wrzucę do rosołu, a co z resztą? Zamrozić? :-)))
|