Data: 2004-05-31 20:09:26
Temat: Re: gdzieś kiedyś
Od: "Medea" <e...@p...fm>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "m." <m...@w...pl> napisał w wiadomości
news:c9fhv4$749$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Właśnie. Super. Obiadek na jutro. Dziękuję bardzo. Tak się tylko
zastanawiam
> czy nie wyrzucić stąd gałki muszkatałowej. Raczej nie przepadam, ale nie
> chciałabym popsuć smaku.....Ale mam czas do jutra...
To mój przepis ;-) Podawałam go w wątku "Dzień Matki" o ile dobrze pamiętam.
Gałka muszkatołowa bardzo pasuje do szpinaku, tylko nie można jej dać za
dużo - jedynie na czubeczek łyżeczki. Czosnek natomiast jest konieczny :-).
Robiłam też ostatnio wersję z mięsem mielonym zamiast sera pleśniowego - z
serem canneloni wyszły o niebo lepsze, takie delikatne i aromatyczne.
Zazdroszczę jutrzejszego obiadku, ja nie mogę rodzinki zanudzać wiecznie
szpinakiem :-).
Pozdrawiam
Ewa
|