Data: 2004-07-04 19:18:50
Temat: Re: gołąbki
Od: "eM eL" <b...@g...SKASUJ-TO.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
p...@a...pl napisał(a):
> > Z samego mięsa też można zrobić.
>
> Takie jadlam w stolowce szkolnej dawno temu. Nie smakowaly mi -
> brakowalo im lekkosci ;)
To musiala byc fajna stolowka :-)
W stolowce w mojej podstawowce trzeba bylo golabki przytrzymywac widelcem,
coby ich przeciag nie zdmuchnal z talerza, tyle w nich bylo "lekkosci..."
Kotlety mielone zreszta tez. Pobiezna analiza wykazywala 79% bulki lub ryzu
i 11% miesa. Pozostalych 10% to nawet najswietlejsi nie zdolali
zidentyfikowac :-)
--
><Uklony><eM eL><Washington, D.C.><
..nothin' ain't worth nothin', but it's free...
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|