Data: 2010-10-08 05:27:48
Temat: Re: grill wędzarnia
Od: "Misiek" <p...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "kogutek" <k...@v...pl> napisał w wiadomości
news:7d75.00000cb0.4cadd437@newsgate.onet.pl...
>>
(ciach)
>>
>> sratatata...
>> Wedzilo sie, wedzi i bedzie wedzic wlasnie takimi sposobami o jakich
>> mowie
>> ja, pisze panslavista...
>> i tego nie zmienisz chocbys nas nazywal niewiadomo jak.
>> 90% wedzarn robionych dpomowymi sposobami stawianych w ogrodkach
>> dzialkowych
>> przy altankach jest wlasnie takich konstrukcji o jakich piszemy. Rownie
>> dobrze mozesz powiedziec ze miesa pieczone na grillu to same kancerogenne
>> zwiazki... A za to jakie smaczne :-)
>> Wiec Tomku nie sluchaj kogutka ktory sie a choinki urwal i ma za duzo
>> kasy z
>> malo rozumku w swojej czaszeczce :-).
>> On nawet nie slyszal o wedzeniu w niskich temperaturach wlasnie w dymie
>> (300
>> stopni... mozna i tak tylko po co?)
>> Wielu rzeczy jeszcze musi sie biedaczek nauczyc i (przynajmniej probowac,
>> chociaz kiepsko mu to idzie) zrozumiec :-P
>>
> 90% wędzarni. 100% much je gówno. Też jesz? Dla mnie Panslavista to marny
> wzorzec.
>
Najpierw naucz sie cytyowac, pozniej naucz sie poprawnie wypowiadac (nie
jestem mucha, poza tym muchy nie jedza "gowna"), pozniej naucz sie kultury,
poznbiej powtorz te kroki z 10 razy i dopiero na samym koncu zapytaj
grzecznie cvzy mozesz sie tu juz wypowiadac i popros o glos...
PLONK
|