Data: 2002-04-12 12:22:48
Temat: Re: hamburgery
Od: b...@i...com.pl (Barbara Czaplicka)
Pokaż wszystkie nagłówki
From: "Waldemar Krzok" <w...@u...fu-berlin.de>
> Odnosze wrazenie, ze sobie kpiny robisz.
> Hamurger to ordynarna mielonka amerykanska. A poledwica wolowa to
> najdelikatniejszy, a zarazem najdroszy gatunek miesa wolowego.
Niestety to ty sobie robisz kpiny Basiu. Prawdziwy Hamburger jest z
polędwicy, co w Żółtych Półdupkach (TM) i podobnych etablissementach
podają, to inna parafia tego samego kościoła.
Waldek
>>>>>>>>>>
Ponieważ żyję w POlsce, to zapewne nie wszystko wiem. Poproszę zatem o
definicję: co to jest hamburger, z czego się składa i jak się go robi.
barbara
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|