Data: 2005-04-23 10:52:40
Temat: Re: ile gotowac golonke peklowana
Od: "katiusza" <k...@w...ww>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Oszust" <o...@o...pl> napisał w wiadomości
news:d4d92b$ksl$1@korweta.task.gda.pl...
> No sory, ale taka jest prawda, często gotuje się na oko. Zalezy od mocy
> palnika tip. Najlepiej po godzinie gotowania weź widelec i uskub
> troszeczkę mięska - jak jest dobre, to znaczy, że... jest dobre:) Jak,
> nie, to daj mu jeszcze z 15 minut i spróbuj pobnownie.
>
Zasada jest prosta - mięso odchodzi od kości ("golonka się rozpada") -
DOBRE.
Gotowanie to nie rozprażanie czegoś w microwave, gdzie napisane jak w USA -
wsadzić na 3 minuty i jeść. Well, to był dobry cziken, do tego wypiłam kole!
A jaki cziken ty kupicz?. Z pomaranczom. Well to dobry cziken z microwave.
katiusza
|