Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia ile gotowac golonke peklowana Re: ile gotowac golonke peklowana

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: ile gotowac golonke peklowana

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!newsfeed.tpinternet.pl!
nemesis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail
From: Marsjasz <m...@p...NOSPAM.neostrada.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: ile gotowac golonke peklowana
Date: Sat, 23 Apr 2005 15:01:35 +0200
Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/
Lines: 32
Message-ID: <d4dh8e$od7$1@nemesis.news.tpi.pl>
References: <d4d7i1$p3i$1@nemesis.news.tpi.pl>
<4...@n...onet.pl>
<d4d92b$ksl$1@korweta.task.gda.pl> <d4d9mg$9re$1@nemesis.news.tpi.pl>
NNTP-Posting-Host: dqj114.neoplus.adsl.tpnet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1114261582 24999 83.24.169.114 (23 Apr 2005 13:06:22
GMT)
X-Complaints-To: u...@t...pl
NNTP-Posting-Date: Sat, 23 Apr 2005 13:06:22 +0000 (UTC)
User-Agent: Mozilla Thunderbird 1.0 (Windows/20041206)
X-Accept-Language: pl, en-us, en
In-Reply-To: <d4d9mg$9re$1@nemesis.news.tpi.pl>
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:237969
Ukryj nagłówki

katiusza napisał(a):
>
> Użytkownik "Oszust" <o...@o...pl> napisał w wiadomości
> news:d4d92b$ksl$1@korweta.task.gda.pl...
>
>> No sory, ale taka jest prawda, często gotuje się na oko. Zalezy od
>> mocy palnika tip. Najlepiej po godzinie gotowania weź widelec i uskub
>> troszeczkę mięska - jak jest dobre, to znaczy, że... jest dobre:) Jak,
>> nie, to daj mu jeszcze z 15 minut i spróbuj pobnownie.
>>
> Zasada jest prosta - mięso odchodzi od kości ("golonka się rozpada") -
> DOBRE.
> Gotowanie to nie rozprażanie czegoś w microwave, gdzie napisane jak w
> USA - wsadzić na 3 minuty i jeść. Well, to był dobry cziken, do tego
> wypiłam kole! A jaki cziken ty kupicz?. Z pomaranczom. Well to dobry
> cziken z microwave.
> katiusza
>

ja tam nie dopuszczam od odlazenia miesa od kosci podczas gotowania...
juz prawie ugotowana golonke wyciagam z wody i hop do piekarnika...
czesto polewajac piwem...
czekam...
az sie zrumieni...
a wtedy - DOBRE...
do tego zmiksowany groch...
kapusta na kwasno gotowana...
chrzan...
musztarda...
i pare zimych kufli...
smacznego...
Mars

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
23.04 katiusza
23.04 Marsjasz
23.04 katiusza
23.04 Marsjasz
23.04 Igor
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6