« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: "akwaman" <a...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: jak piec mięso typu boczek lub karczek ? Date: Fri, 14 Jan 2005 12:31:25 +0100 Organization: news.onet.pl Lines: 36 Sender: a...@p...onet.pl@62.233.169.38 Message-ID: <cs8aib$6cm$1@news.onet.pl> References: <cs86sr$jid$1@nemesis.news.tpi.pl> <cs87q8$2ps$1@atlantis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: 62.233.169.38 X-Trace: news.onet.pl 1105702283 6550 62.233.169.38 (14 Jan 2005 11:31:23 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 14 Jan 2005 11:31:23 GMT X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180 X-RFC2646: Format=Flowed; Original Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:227812 Ukryj nagłówki w ciescie? a jak robi sie w ciescie i ciasto? oczywiscie jakie sa rodzaje |
Zobacz także