| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!lublin.pl!news.lublin.p l!not-for-mail From: Krzysztof Wróblewski <k...@a...wbc.lublin.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: jak piec mięso typu boczek lub karczek ? Date: Fri, 14 Jan 2005 14:22:05 +0100 Organization: Wschodni Bank Cukrownictwa S.A. I O/Lublin Lines: 11 Message-ID: <4...@a...wbc.lublin.pl> References: <cs86sr$jid$1@nemesis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: user.wbc.lublin.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=us-ascii Content-Transfer-Encoding: 7bit X-Trace: news.lublin.pl 1105709072 31058 212.182.104.10 (14 Jan 2005 13:24:32 GMT) X-Complaints-To: a...@n...lublin.pl NNTP-Posting-Date: Fri, 14 Jan 2005 13:24:32 +0000 (UTC) X-Mailer: Mozilla 4.7 [pl] (Win98; I) X-Accept-Language: en Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:227831 Ukryj nagłówki ja ro bie tak: przygotowuje marynate z wody i tyle soli az wlozone surowe jajo | |
Zobacz także