| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!newsfeed.icp.pl!news.icp.pl!not-for- From: "Barbara K." <smilingdolphin_nospam@nospam_wp.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: jak podaa banany? Date: Mon, 24 Jul 2006 15:53:14 +0200 Organization: ICP News Server Lines: 15 Message-ID: <ea2jbl$maa$1@opal.icpnet.pl> References: <ea2igr$lld$1@opal.icpnet.pl><ea2ish$qel$3@nemesis.news.tpi.pl><ea2ivq$m4 2$1@opal.icpnet.pl> <ea2jb5$qel$4@nemesis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: c129-28.icpnet.pl X-Trace: opal.icpnet.pl 1153749173 22858 85.221.129.28 (24 Jul 2006 13:52:53 GMT) X-Complaints-To: a...@i...pl NNTP-Posting-Date: Mon, 24 Jul 2006 13:52:53 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2670 X-RFC2646: Format=Flowed; Original X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2670 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:273939 Ukryj nagłówki > Pewnie i się da, można by jeszcze podczas smażenia dodać cukru coby się | |
Zobacz także