Data: 2005-04-23 11:23:29
Temat: Re: jak upiec soczysty schab?
Od: "katiusza" <k...@w...ww>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "PeBe" <r...@g...mm.pl> napisał w wiadomości
news:d4da99$20e5$1@news.mm.pl...
>
> Takie niewinne pytanko-kupilem duzy schabik,nasmaczylem go,teraz lezy i
> nabiera waznosci,potem chce go upiec w piekarniku,ale moje poprzednie tego
> typu dzialania konczyly sie wynikiem smakowitym,acz bardzo suchym.Jakies
> propozycje?
>
Ja zawsze kroję słoninę na cienkie paski i okładam schab z góry i
przyszpilam drewienkami. W czasie pieczenia często zaglądam często i
podlewam sosikiem. Zawsze schab jest jest wilgotny, a słoninka zapieczona w
sosiku - palce lizać!
katiusza
|