Data: 2005-04-27 16:24:09
Temat: Re: jaka oliwa? i gdzie kupic?
Od: "Iwona_s" <i...@T...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com> napisał w wiadomości
> Co do extra virgin to w ogole nie powinno jej sie uzywac do smazenia w
> wyzszych temperaturach. Najlepiej jej smak i aromat czuje sie na
> surowo, a w koncu wlasnie za ten smak i aromat sie placi.
Dlaczego tak uwazasz? Chodzi ci tylko o wzgledy smakowe/zapachowe czy tez
cos glebszego sie za tym kryje?
> Osobiscie gdy czytam o smazeniu na extra vigine to mnie zeby bola...
Znowu zapytam - dlaczego? No i, na czym smazysz?
--
Pozdrawiam
Iwona
/ Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać / Cyceron
|