Data: 2007-09-18 07:30:03
Temat: Re: jaki sos do ryby?
Od: Ikselka <i...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Barbara K. pisze:
> Jaki sos polecacie do ryby? Tzn. zmierzam zrobić pangę w panierce i
> zastanawiam się co by mogło do tego pasować. Myślałam o tzatziki, ale może
> macie jeszcze jakieś pomysły.
> Dzieki i pozdrawiam
> Barbara i Marysia
>
>
>
Zrób beszamel, dodaj do niego utarty ser żółty lub lepiej topiony, niech
się rozpuści. Nasoloną rybę połóż na wysmarowanym masłem półmisku
żaroodpornym, posyp białym pieprzem, pokrop masłem z wierzchu, podpiecz
15 minut. Przykryj sosem, posyp tarta bułką, zapiecz jeszcze 20 minut.
Pycha.
Podawaj na tym samym półmisku :-)
--
XL wiosenna
====================================================
==========================
Chwilami jestem tu:
http://groups.google.pl/groups/profile?enc_user=eJTu
XQ0AAACUGFDz9PzxwnRUed8hFQkm
|