« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!newsfeed.tpinternet.pl! atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "yapann" <y...@o...pe.el> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: (jakie) techniki zagęszczania sosów Date: Sat, 10 Jun 2006 00:51:08 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 14 Message-ID: <e6cu42$rem$1@nemesis.news.tpi.pl> References: <e69v69$hjf$1@nemesis.news.tpi.pl> <e6a1kl$p3o$1@inews.gazeta.pl> <e6b9c7$q7l$1@nemesis.news.tpi.pl> <e6bt19$jco$1@nemesis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: azw90.internetdsl.tpnet.pl X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1149893571 28118 83.18.152.90 (9 Jun 2006 22:52:51 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Fri, 9 Jun 2006 22:52:51 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2869 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2869 X-RFC2646: Format=Flowed; Response X-Antivirus: avast! (VPS 0623-4, 2006-06-09), Outbound message X-Antivirus-Status: Clean Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:270656 Ukryj nagłówki Użytkownik "Sławek SWP" <s...@w...pl> napisał w |
Zobacz także