Data: 2001-04-24 21:34:46
Temat: Re: kaszanka
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Tue, 24 Apr 2001 23:16:59 +0200, sadyl <s...@p...onet.pl>
wrote:
>
>
>Jerzy wrote:
>
>> "Kroczem" do UE. Juz ustawa przeszla. Wiwat UE i "koszerne" dania. Cos sie
>> komus popierd... Sam uwielbiam koszerne co latwo sprawdzic ale, zeby
>> pozbawic mnie kaszanki, tudziez pasztetowej? K... mac, nie dosc, ze nie
>> jem juz flaków i mózdzku!!! To juz przesada.
>
>Jak ju? kiedy? o tym gadali?my: powstanie "podziemie" kulinarne i kupisz
>sobie (niestety dro?ej) krew u "dylera" i zrobisz kaszank? sam w domu :)
>
>A'propos kaszanki - czy s?dzicie, ?e mo?naby zrobi? z ludzkiej krwi?
>Nie mam na my?li - bro? Bo?e - ?adnych patologii: z czystej ciekawo?ci
>pytam (no i nie omieszkam wspomnie?, ze kole?anka pracuje na stacji
>krwiodawstwa :))
>
>sadyl
znaczy wampir.
Pewnie mozna. (to do ludzkiej kaszanki)
Krysia
K.T. - starannie opakowana
|