Data: 2006-01-31 18:47:42
Temat: Re: krokiety
Od: "@nn" <a...@p...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Tatiana napisal(a):
> Ta rada zawsze mnie dziwiła, ale nie dlatego, że podważam jakieś mądrości
> kulinarne, ale dlatego, że ja robie naleśniki (także do krokietów) na
> cieście zawierającycm mleko z wodą pół na pół i kurczę, zawsze wychodzą i
> nie pękają. I daję jajka 2 na ok. litr ciasta. Sama nie wiem, może
> szczęście, może dobra patelnia.
Ja tez zawsze robie pół na pół z mlekiem i też wychodzą.
A patelnie mam taką średnią, więc to chyba nie jej zasługa :)
Ania
--
******e-mail: www.cerbermail.com/?Y8Pg93XYwQ *******gg:1737648*******
*************************www.madej.master.pl ************************
"Tylko pokłady bezinteresownego skurwysyństwa mają nieograniczone możliwości
regeneracyjne."
|