Data: 2001-11-26 19:26:43
Temat: Re: kruche ciasto
Od: "Wkn" <w...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Gusiak <k...@l...com.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:s...@k...linkor.com.pl..
.
>
> A tak właściwie to po co się je wstawia do lodówki?
> Jak się upiecze takie nie zimne, to co? Przecież jak się wsawi do
piekarnika,
> to i tak się ogrzeje.
> Może to głupie pytanie, ale zawsze mnie to ciekawiło ;)
>
Z ciepłego ciasta tez dobre rzeczy wychodzą. Moja szarlotka jest z takiego
ciepłego, którego za chiny ludowe nie da się rozwałkować, ale...
jeśli trzeba ładnie wykleić forme ciastem, to lepiej schłodzić, no chyba że
masz przepis, który ma tyle mąki w sobie, że sie nie klei. Ale przepisy sa
różniaste :-)
Wknek
|