| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.icm.edu.pl!bignews.mediaways.net!news0.de.colt.net!blackbush.xlink.net!news -in.ivm.net!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!diablo.theplanet.net!newsfee d.berkeley.edu!pln-w!spln!extra.newsguy.com!newsp.newsguy.com!enews2 From: Ewa Anna Pawlik-Bowman <e...@s...com> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: krupnik Date: Wed, 29 Mar 2000 08:12:53 -0800 Organization: http://extra.newsguy.com Lines: 8 Message-ID: <3...@s...com> References: <3...@h...com> <3...@j...krakow.pl> NNTP-Posting-Host: ridge.spiritone.com Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Mailer: Mozilla 4.7 [en] (Win98; I) X-Accept-Language: en Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:25841 Ukryj nagłówki > Ja robię zawsze z drobnej kaszy, nazywa się chyba mazurska, nie z | |
Zobacz także