Data: 2002-12-15 15:48:33
Temat: Re: kurczak de volaille
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
>
>Z mojej skromnej wiedzy wynika, ?e kotlet de volaille nie jest zrobiony
>z fileta czyli piersi, lecz z odskórzonej pa?ki któr? chytrym sposobem
>wywija si? na "lew? stron?" , nadziewaj?? mase?kiem czosnkowym lub
>szalotkowym. "Nadmiar koski nale?y odr?ba?, pozostawiaj?c ok. 2-3cm.
>W?adys?awie ! Je?eli czytasz, skomentuj prosz? ;-)
jam nie Wladyslaw, ale tez mi tak po glowie chodzi. zaden ser tam
nie jest a maslo czosnkowe (umownie). mieso jak zaczyna puszczac
sok to odpada od panierki, jak sie je za powoli robi to zawsze
soku duzo pusci...poza tym moze panierke trzeba wieokrotna zrobic
Trys
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
|