Data: 2004-02-01 11:30:33
Temat: Re: kurczak w smietanie jak?
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Sun, 01 Feb 2004 12:20:29 +0100, Wladyslaw Los
<w...@o...pl> wrote:
>In article <bvinds$nu1$1@nemesis.news.tpi.pl>,
> "JerzyN" <N...@m...pl> wrote:
>
>
>> Bynajmniej ale 24 lata to ma?o? A je?li powtórzony z wydania z 1956 roku
>> to i 48.
>> Czyli w miar? Stary i Polski.
>
>
>Ja my?la?em o ulubionym daniu W?adys?awa Jagie??y.
>
>W?adys?aw
ale on chyba nie staropolski, on starolitewski ;) a tak poza tym,
to ile jest potraw, ktore przetwaly z tamtych i okolotamtych
czasow do dzis w malo zmienionej formie? o ile w ogole...
trys
K.T. - starannie opakowana
|