« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!new sfeed.gazeta.pl!news.nask.pl!polnews.pl!not-for-mail From: "Lenka" <m...@i...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: likier orzechowy ? Date: Tue, 18 Nov 2003 13:36:09 +0100 Organization: PolNEWS - http://www.polnews.pl Lines: 24 Message-ID: <0...@p...pl> References: <bpatg9$o1b$1@atlantis.news.tpi.pl> <bpbbrj$pl$1@news.onet.pl> <2...@2...17.236.214> <bpd1ig$sv3$1@atlantis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: swift.atra.com.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: swift.atra.com.pl 1069158969 31011 194.181.190.181 (18 Nov 2003 12:36:09 GMT) X-Complaints-To: h...@p...pl NNTP-Posting-Date: 18 Nov 2003 12:36:09 GMT X-Original-NNTP-Posting-Host: 217.153.71.150 X-Original-NNTP-Posting-From: 217.153.71.150 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:179770 Ukryj nagłówki >> > Żaden problem, ale potrzebny jest nalew orzechowy z zielonych |
Zobacz także