Data: 2004-11-22 21:11:27
Temat: Re: marchewka z groszkiem
Od: "waldek" <A...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Krysia Thompson wrote:
> a na cholere mi oliwa czy olej???? zlituj sie czlowieku,
===
Jak sobie życzysz. Niniejszym lituję się nad tobą.
===
> moze tam
> gdzie ta cholerna witamina ma miec cos, jakis tluszcz to moze,
> ale tak poza tym to po co??????
===
Dla smaku, zapachu i konsystencji?
===
> jedyne co JA toleruje w takich
> wypadkach to bekon z fasolka szparagowa.
===
Jeszcze raz współczuję.
===
> Mizeria ze smietana,
===
Ooooo!
===
> kalafiory i brokuly nie sa suche! Co Ci do glowy wpadlo, ze sa
> suche???? jesli polewam to sosem serowym i zapiekam, ale to nie
> koniecznosc, naprawde
===
To już coś. Sery mają sporo tłuszczu w sobie.
To zostają jeszcze do omówienia: kapusta, fasolka szparagowa, szparagi,
sałaty, szpinak, buraczki, papryka....
Też wszystko z serem?
Żarty żartami. ;-)
Jesz tak, jak lubisz, co nie przeszkadza, że ludność powszechnie stosuje do
jarzyn tłuszcze nie tylko w czystej postaci, ale choćby w sosach, np.
winigret. W tym względzie jesteś raczej wyjątkiem. Tak myślę.
Czy się mylę?
waldek
===
|