Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news-fra1.dfn.de
!newsfeed.ision.net!ision!newsfeed.freenet.de!newsfeed00.sul.t-online.de!t-onli
ne.de!border2.nntp.dca.giganews.com!border1.nntp.dca.giganews.com!nntp.giganews
.com!newshosting.com!nx02.iad01.newshosting.com!newsfeeds.sol.net!posts.news.mo
reusenet.net!nnrp0-asbnva.nntpservers.com!not-for-mail
From: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: marchewka z groszkiem
Date: Mon, 22 Nov 2004 21:26:07 +0000
Organization: Home
Reply-To: K...@h...fsnet.co.uk
Message-ID: <j...@4...com>
References: <cnrc9g$n0b$1@inews.gazeta.pl>
<h...@4...com>
<cnsj9g$16a$1@inews.gazeta.pl>
<n...@4...com>
<cnsl11$9bp$1@atlantis.news.tpi.pl> <cnspk8$be$1@sunflower.man.poznan.pl>
<h...@4...com>
<cnsr05$27g$2@sunflower.man.poznan.pl>
<h...@4...com>
<cntc8b$m16$1@inews.gazeta.pl>
<4...@4...com>
<cntkmu$2jp$1@inews.gazeta.pl>
X-Newsreader: Forte Agent 1.8/32.548
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Lines: 73
NNTP-Posting-Date: 22 Nov 2004 21:26:07 GMT
NNTP-Posting-Host: 9ea6752d.news.nntpservers.com
X-Trace: DXC=W2gXOGC47gnF5E<Hf7dOfkc[3Bf`1S5Q`F0iV`L?jh_o>nY\nb3]1jmBeCHe8LL_2cJ25E^d
F0VP`GS]bA9<ZlocID[>;iMPIGkhWh5;V2Q]DdhM?kOW7dbCb
X-Complaints-To: k...@n...com
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:222438
Ukryj nagłówki
On Mon, 22 Nov 2004 22:11:27 +0100, "waldek"
<A...@o...pl> wrote:
>Krysia Thompson wrote:
>
>> a na cholere mi oliwa czy olej???? zlituj sie czlowieku,
>===
>Jak sobie życzysz. Niniejszym lituję się nad tobą.
Moze byc, mnie wszystko jedno, nie dyskryminuje, kto sie nade mna
lituje ;))
>===
>
>> moze tam
>> gdzie ta cholerna witamina ma miec cos, jakis tluszcz to moze,
>> ale tak poza tym to po co??????
>===
>Dla smaku, zapachu i konsystencji?
>===
ja akurat tego nie potrzebuje przy jarzynach, one same mi tego
dostarczaja
>> jedyne co JA toleruje w takich
>> wypadkach to bekon z fasolka szparagowa.
>===
>Jeszcze raz współczuję.
>===
>
Nie ma czego...swieza fasolka prosto z ogrodku plus bekon z
dobrej farmy - cycus 7 lat nie myty!
>> Mizeria ze smietana,
>===
>Ooooo!
>===
co ooo, pisze przeciez, ze z octem BEZ smietany tez :)
>
>> kalafiory i brokuly nie sa suche! Co Ci do glowy wpadlo, ze sa
>> suche???? jesli polewam to sosem serowym i zapiekam, ale to nie
>> koniecznosc, naprawde
>===
>To już coś. Sery mają sporo tłuszczu w sobie.
ale ja tego dla tlsuzzcu nie robie, a ino dla sera ;))))
>
>To zostają jeszcze do omówienia: kapusta, fasolka szparagowa, szparagi,
>sałaty, szpinak, buraczki, papryka....
>Też wszystko z serem?
nie, luzem ;)
>
>
>Żarty żartami. ;-)
>Jesz tak, jak lubisz, co nie przeszkadza, że ludność powszechnie stosuje do
>jarzyn tłuszcze nie tylko w czystej postaci, ale choćby w sosach, np.
>winigret. W tym względzie jesteś raczej wyjątkiem. Tak myślę.
>Czy się mylę?
>
>waldek
>===
>
>
sie mylisz, winegret robie akurat bardzo dobry,, ludnosc to nie
wiem co jest, a roznie w roznych miejscach te ludnoscie jedza,
powrzechnie tluszcz do jarzyn? Powszechnie? naprawde? Ktora
ludnosc? :))
Pierz, nie-ludnosc?
K.T. - starannie opakowana
|