Data: 2005-12-27 22:29:34
Temat: Re: margaryna
Od: "@nn" <ann@post>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Anet" <a...@a...pl> napisał w wiadomości
news:dor1rr$erm$1@atlantis.news.tpi.pl...
> No właśnie, która jest dobra.Najczęściej korzystam z masła, oliwy czy
> oleju. Jednak od czasu do czasu również z margaryny. I chyba nie
> trafiłam na dobrą. Bo albo ma w sobie tyle wody że szok, albo dziwnie
> kwaśno pachnie, a ostatnio to sprawiała wrażenie, po rozpuszczeniu
> jakby się zważyła. Może macie jakiś faworytów margarynowych i możecie
> jakąś polecić?
>
Margaryna do czego? Smarowania, pieczenia, smażenia, czy do jeszcze
czegoś innego?
Ania
--
***********e-mail: www.cerbermail.com/?Y8Pg93XYwQ ***********
******************** www.madej.master.pl ********************
Przeznaczenie jest jedno, ale sposobów jego realizacji wiele.
|