Data: 2005-12-28 06:25:35
Temat: Re: margaryna
Od: "Misiek" <p...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "@nn" <ann@post> napisał w wiadomości
news:43b1bedf$1@news.home.net.pl...
> Użytkownik "Anet" <a...@a...pl> napisał w wiadomości
> news:dor1rr$erm$1@atlantis.news.tpi.pl...
> > No właśnie, która jest dobra.Najczęściej korzystam z masła, oliwy czy
> > oleju. Jednak od czasu do czasu również z margaryny. I chyba nie
> > trafiłam na dobrą. Bo albo ma w sobie tyle wody że szok, albo dziwnie
> > kwaśno pachnie, a ostatnio to sprawiała wrażenie, po rozpuszczeniu
> > jakby się zważyła. Może macie jakiś faworytów margarynowych i możecie
> > jakąś polecić?
> >
>
> Margaryna do czego? Smarowania, pieczenia, smażenia, czy do jeszcze
> czegoś innego?
> Ania
Dana margaryna jest... do niczego :)
Osobiscie wlasciwie nie uzywam margaryny ani mixow (z drobnymi wyjatkami...
niedawno kupilem "smaselko" smakowe-
1. cebulka smazona
2. czosnkowe
3. ziolowe
4. szczypiorek
i bardzo mi smakuja. Oczywiscie jako smarowidlo do chleba
Kiedys tez kupilem chyba Delme smakowa mix i bylo zjadliwe (tez jako
smarowidlo do chleba)
Pozostale "potrawy" robie na masle. A smazenie to na oleju lub oliwie
Dodatkowo csesto do smazenia na oliwie dorzucam swierzego masla> Daje to
doskonala kompozyje
|