Data: 2004-12-05 17:21:53
Temat: Re: masa z krowek
Od: "batory" <b...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "..." <n...@m...maila> napisał w wiadomości
news:covd3v$egn$1@news.onet.pl...
> Witajcie!
> Zacznijmy od tego ze chcialam zrobic mase ze skondensowanego mleka do
wafli.
> Niestety mleka nie udalo mi sie kupic :( Kupilam za to krowki... I teraz
> moje pytanie: czy da sie je jakos rozuscic by mialy taka konsystencje by
> mozna je bylo rozsmarowac? Jesli tak to jak to zrobic tzn w czym i z
> dodatkiem czego? Czy ktos z Was kiedys probowal takiego eksperymentu?
> Pozdrawiam. Bede wdzieczna za wszystkie rady. Magda
>
Od razu zastrzegam na wstępie, że nigdy czegoś takiego nie robiłam. Ale mogę
trochę poteoretyzować. No więc, ja bym te krówki wrzuciła do niewielkiej
ilości gorącego mleka, tak żeby ich nawety nie przykryło, rozpuściłabym je
podgrzewając i gorącym posmarowała wafle.
Pozdrawiam - Agnieszka
|