Data: 2001-10-06 20:00:32
Temat: Re: maslo orzechowe
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
>
>mo?na z tego zrobi? sos do szasz?yków kurczacznych, na przyk?ad.
>Rozcie?czy? mlekiem kokosowym i przyprawi? dobrze chili i troch? roso?u.
>Wychodzi troch? za s?odkie, ale si? nie zmarnuje.
Taki satay wyjdzie - dobra rzecz...
>Spróbuj zreszt? (albo syn) tego mas?a orzechowego na bu?k? cienko
>zamiast normalnego mas?a i na to Nutella. Inna wersja, to tosty w ma?le
>upiec, na to mas?o orzechowe, banany w plasterki, mas?o orzechowe i
>tost. Smakuje nie?le, ale we? pod uwag?,?e ta potrawa by?a ulubion? pana
>Presleya Elvisa. Dzi?ki niej dosta? skr?tu kiszek i go szlag trafi?.
>
a ja myslalam, ze jego najulubienszy byl baton Mars, smazony w
glebokim tluszczu...
Krysia
K.T. - starannie opakowana
____________________________________________________
__________________________
Posted Via Binaries.net = SPEED+RETENTION+COMPLETION = http://www.binaries.net
|