Data: 2005-11-30 21:26:46
Temat: Re: muszle Agnesi
Od: "lidiapaszkowska" <0...@t...net>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Gosia Plitnik" <p...@o...pl> napisał w wiadomości
news:dmkt5l$fjl$1@news.onet.pl...
> Odkopałam makaron Agnesi, wielkie muszle i nie bardzo wiem co najlepiej
> do nich włozyc.Obawiam sie, ze jak napakuje mielone miecho, to sie
> rozpackaja.Ma ktos doswiadczenie z takim makaronem?Z gory pieknie
> dziekuje
>
> G
>
pasta al forno:
muszle ugotowac, ugotowac sos bolonski- przygotowac brytwanke wymieszac sos
bolonski z muszlami i pokrojonymi plasterkami cienkiej salami...wyrownac w
brytwance brzegi przykryc gruba warstwa sera zoltego najlepiej mozzarelli i
piec przez ok 30 min w temp 180 stopni
polecam....
|