Data: 2006-04-04 08:49:07
Temat: Re: myslicie juz o swietach?
Od: j...@b...bibl.univ.szczecin.pl (Panterka)
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Panslavista napisał:
>
> "Panterka" <j...@b...bibl.univ.szczecin.pl> wrote in message
>
>> Teraz moje pytanie - jak ja mam usunąć żyłki, błonki i tłuszczyk z
>> dwu kilo mięsa z kością, nie krojąc tego na plastry, bo do pieczenia
>> musie pójść w całości? Zamarzył mi się taki rostbef...
>> Panterka
>> --
>> Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
>
>
> TO NIE JEST TAKIE TRUDNE...
Wiesz, ja wierze, że to nie jest trudne, ale rozumiem, że wycinam tylko
z tych kawałków, co je mam na widoku, do środka zbytnio nie zerkając? A
jeśli w środku też jakaś żyłka (lub kilka) będzie?
Panterka
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|