Data: 2005-05-10 22:03:11
Temat: Re: najostrzejsza przyprawa swiata...
Od: Maciej Jastrzebski <p...@a...man.lublin.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Marsjasz <m...@p...nospam.neostrada.pl> wrote:
> co o tym sadzicie ???
> http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,26986
13.html?skad=rss
Czysta kapsaicyna - raczej bez zastosowań praktycznych :). I nie jest to
żaden 'sos chili', tylko proszek, bo kapsaicyna ma postać krystaliczną.
Pedro.
--
#!perl -- Maciej "Pedro" Jastrzębski <M...@m...lublin.pl>
open(h,${$|})?$_=<h>.<h>:fwd<vgy;split??;$=-=$=;whil
e(!$S){$===43?exit:print$_
[$==unpack"x$?c",' !*"T1*K1OKD1*T1#1*m#Oi*/ODj1#N)*"E#B*"O*@n*/O@KE"1#N Bj*!'.
'K1Bj*@n*1l1B)Bm!*i)"T*)"ND)(1* *h#)1BjN*+'];$?+=!$S}
|