Data: 2012-02-27 18:04:33
Temat: Re: następna próba...
Od: Qrczak <q...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia 2012-02-27 18:26, niebożę medea wylazło do ludzi i marudzi:
> W dniu 2012-02-27 18:14, Qrczak pisze:
>>
>> [moje chlebki najmocniej rosną poerwsze 2-3 godziny, trzymam w
>> piekarniku (ok.30 st) zwykle koło 4 godzin).
>
> A o tym to już nie pisałaś, żeby do wyrastania wstawić do piekarnika. No
> tak, to na pewno o to chodzi.
Bo w sumie tylko tam mam miejsce w kuchni.
>> I jak napisała Krys, zawsze zostaw trochę zaczynu, im starszy, tym
>> lepszy jest.
>> A... pisałaś, że masz taką ulubioną piekarnię. Może od nich mogłabyś
>> wydębić słoiczek ichniego zaczynu? Nie musiałabyś wtedy startować od
>> zera...
>
> A nie, ja siama muszę.
No właśnie. I to mi się podoba.
Qra
--
Młodość musi się wyszumieć, starość musi się wypalić.
|