Data: 2017-05-01 20:44:44
Temat: Re: noze kuchenne
Od: Akarm <a...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2017-05-01 o 20:12, Wiesiaczek pisze:
> W dniu 01.05.2017 o 17:06, Akarm pisze:
>> W dniu 2017-05-01 o 15:58, Wiesiaczek pisze:
>>
>>> Do prawdziwego chleba używa się noży bez ząbków, za to dobrze
>>> wyostrzonych.
>>>
>> Powtórzę: najpierw spróbuj, później się wypowiadaj.
>> Nie ma to, jak doradzanie na podstawie swoich wyobrażeń. :D
>
> Zaciąłeś się czy co?
> Używałem, wiem.
>
Używałeś ząbkowanego Victorinoxa?
Nie wierzę.
Najzwyczajniej w świecie nie wierzę.
Mam trochę przyzwoitej jakości noży, wszystkie ostre, gazetę w powietrzu
szatkują na makaron. Ale do pieczywa bezkonkurencyjny jest Victorinox
6.8636.21. Już pisałem, że byłem sceptycznie nastawiony do tego zakupu.
Wydawało mi się, że nie był to najszczęśliwszy wydatek.
Zmieniłem zdanie po użyciu. Zastanawiałem się nawet nad zakupem drugiego
na zapas.
I jeszcze raz napiszę: nie wierzę, że kiedykolwiek użyłeś tego
Victorinoxa przeznaczonego do pieczywa.
--
Akarm
http://bykom-stop.cba.pl/
Nie trawię chamstwa, nieuctwa, bydła wszelakiego
|