Data: 2017-05-01 21:21:51
Temat: Re: noze kuchenne
Od: Animka <a...@t...wp.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2017-05-01 o 20:44, Akarm pisze:
> W dniu 2017-05-01 o 20:12, Wiesiaczek pisze:
>> W dniu 01.05.2017 o 17:06, Akarm pisze:
>>> W dniu 2017-05-01 o 15:58, Wiesiaczek pisze:
>>>
>>>> Do prawdziwego chleba używa się noży bez ząbków, za to dobrze
>>>> wyostrzonych.
>>>>
>>> Powtórzę: najpierw spróbuj, później się wypowiadaj.
>>> Nie ma to, jak doradzanie na podstawie swoich wyobrażeń. :D
>>
>> Zaciąłeś się czy co?
>> Używałem, wiem.
>>
> Używałeś ząbkowanego Victorinoxa?
> Nie wierzę.
> Najzwyczajniej w świecie nie wierzę.
> Mam trochę przyzwoitej jakości noży, wszystkie ostre, gazetę w powietrzu
> szatkują na makaron. Ale do pieczywa bezkonkurencyjny jest Victorinox
> 6.8636.21. Już pisałem, że byłem sceptycznie nastawiony do tego zakupu.
> Wydawało mi się, że nie był to najszczęśliwszy wydatek.
> Zmieniłem zdanie po użyciu. Zastanawiałem się nawet nad zakupem drugiego
> na zapas.
> I jeszcze raz napiszę: nie wierzę, że kiedykolwiek użyłeś tego
> Victorinoxa przeznaczonego do pieczywa.
W reklamach pracujesz chyba. Używaj sobie do woli tego noża.
--
animka
|