Data: 2001-08-13 10:17:33
Temat: Re: oberzyna
Od: "Iwona Malek" <i...@c...at>
Pokaż wszystkie nagłówki
za duze nie byly, po twoich wskazowkach pdejrzewam ze za krotko pieklam
dzieki:)
Kaczucha
Użytkownik "wojmat" <w...@v...pl> napisał w wiadomości
news:Xns90FC7A18DB2C2wojmat@212.244.123.3...
> A "Iwona Malek" <i...@c...at> na to:
>
> > Czy te oberzyny nadaja sie do
> > nadziewania, a moze trzeba zdjac skorke (chociaz z nia danko
> > wyglada naprawde efektownie), moze pieklam za krotko lub za
> > dlugo, moze trzeba ja przed pieczeniem jakos specjalnie
> > spreparowac. A moze ona taka juz jest twardawa?
>
> może chwilę dłużej trzeba było piec. może były bardzo duże (i przy
> okazji niemłode). mnie wczoraj sie przepiekły ;-) i były w stanie
> alfa-niestabilnym znaczy rozwalały się lekko.
>
> skórki nie zdejmować - rozwalą się na pewno. a twardawa jest ale do
> pogryzienia bez problemu. do nadziewania idealne.
>
> --
> wojmat
>
> cisza dla Gandalfa
> http://ipolska.pl/test/klepsydra.gif
|