Data: 2001-08-13 09:57:46
Temat: Re: oberzyna
Od: wojmat <w...@v...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
A "Iwona Malek" <i...@c...at> na to:
> Czy te oberzyny nadaja sie do
> nadziewania, a moze trzeba zdjac skorke (chociaz z nia danko
> wyglada naprawde efektownie), moze pieklam za krotko lub za
> dlugo, moze trzeba ja przed pieczeniem jakos specjalnie
> spreparowac. A moze ona taka juz jest twardawa?
może chwilę dłużej trzeba było piec. może były bardzo duże (i przy
okazji niemłode). mnie wczoraj sie przepiekły ;-) i były w stanie
alfa-niestabilnym znaczy rozwalały się lekko.
skórki nie zdejmować - rozwalą się na pewno. a twardawa jest ale do
pogryzienia bez problemu. do nadziewania idealne.
--
wojmat
cisza dla Gandalfa
http://ipolska.pl/test/klepsydra.gif
|