Data: 2006-06-15 13:36:18
Temat: Re: ocet jablkowy
Od: "aga" <j...@c...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Waldemar Krzok napisał(a):
> i wcale nie chce pracować ;-(
> Waldek z pracy
To sie nazywa budowanie kapitalizmu. Nie tak jak w Polszy. Swieta,
swieta i po swietach.
Na szczescie sama jestem sobie sterem i moge poleniuchowac.
Ale statystyka mowi, ze juz 3 miliony Polakow wyjechalo budowac
kapitalizm.
To jest tak jakby z dnia na dzien wyludnila sie Warszawa i pozostaly
tylko koty,psy i
szczury.Bo na jednego Warszawiaka przypadaja 3 zaprzyjaznione szczury.
Mowie zaprzyjaznione, bo oczyma wyobrazni widze te statystycznie
przynalezne mi
gryzonie.
Ciekawa jestem, czy integracja polakow z innymi nacjami przebiega
rowniez na polu kulinarnym.
Czy nasza tradycyjna kuchnia jest w stanie zrobic furore i konkurowac
z kuchnia
wietnamska, czy turecka..
Przypomnialam sobie o occie jablkowym dzieki taksowkarzowi, ktory
szukal
w sklepach octu jablkowego, bo dobry na nerki.
A ten co kupilam byl produkcji niemieckiej z certyfikatem ekologicznym.
Pozdrowienia dla ciebie i rodzinki - aga
Choc mam nery w porzadku to postanowilam go w ten sposob wykorzystac.
Ciekawa jestem czy zmieszany z balsamico i miodem, bylby dobry do
salatek.
|