Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia ocet winny mętny

Grupy

Szukaj w grupach

 

ocet winny mętny

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 64


« poprzedni wątek następny wątek »

41. Data: 2013-10-16 19:12:14

Temat: Re: ocet winny mętny
Od: Qrczak <q...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora

Dnia 2013-10-16 08:20, obywatel Qrczak uprzejmie donosi:
> Dnia 2013-10-15 21:57, obywatel Anai uprzejmie donosi:
>>
>> ... ale best of the best dekorancji i nie tylko w/g mnie jest tu:
>> http://zielonepotrawy.blogspot.ie/
>
> Nie tylko dekorancje. Polszczyzna również.

Zagłębiłam się w lekturze na amen.
Za tak niewiarygodnie wspaniale smakowite źródło radosnych doznań,
kulinarnych, estetycznych, językowych, dziękuję Ci Anai.

Q
--
Ja tam nie jestem socjopatą. Umiem doskonale udawać, że lubię ludzi.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


42. Data: 2013-10-16 20:05:23

Temat: Re: ocet winny mętny
Od: Qrczak <q...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora

Dnia 2013-10-15 23:09, obywatel Anai uprzejmie donosi:
>
> Wracając natomiast do fotografowania jedzenia, to mam takiego swojego
> jednego guru, do którego zdjęć mogłabym się w zasadzie modlić nawet :D
> Facet robi fotki reklamowe, jego zdjęcia mozna znaleźć i w paru polskich
> reklamach, jak dla mnie miszcz :D
>
> http://www.carlwarner.com/foodscapes/

Szał ciał i rokoko.
Pomysłowych nawiązań parę ciekawych widzę, technicznie świetne, ale,
wybacz, to jednak nie moja bajka.
Wolę ordynarną prostotę, np.:
http://nikas-culinaria.com/wp-content/themes/Forte/i
mages/manna/0117.jpg
http://www.loumanna.com/desserts/105_6_182.html
http://www.loumanna.com/appetizers/38_10_187.html
http://tayloryoungphotography.com/wp-content/uploads
/2011/05/food-photographer-surrey.jpg
http://www.anthonyjeong.com/data/photos/231_1melbour
ne_photographer_anthony_jeong_food_photography8.jpg
http://digital-photography-school.com/wp-content/upl
oads/2009/05/food-photography.jpg
http://farm2.static.flickr.com/1405/1376708854_70bd4
2f793.jpg

BTW zaglądasz może na forum Galeria Potraw?

Q
--
Ja tam nie jestem socjopatą. Umiem doskonale udawać, że lubię ludzi.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


43. Data: 2013-10-16 20:26:27

Temat: Re: ocet winny mętny
Od: FEniks <x...@p...fm> szukaj wiadomości tego autora

W dniu 2013-10-16 20:05, Qrczak pisze:
> Dnia 2013-10-15 23:09, obywatel Anai uprzejmie donosi:
>>
>> Wracając natomiast do fotografowania jedzenia, to mam takiego swojego
>> jednego guru, do którego zdjęć mogłabym się w zasadzie modlić nawet :D
>> Facet robi fotki reklamowe, jego zdjęcia mozna znaleźć i w paru polskich
>> reklamach, jak dla mnie miszcz :D
>>
>> http://www.carlwarner.com/foodscapes/
>
> Szał ciał i rokoko.
> Pomysłowych nawiązań parę ciekawych widzę, technicznie świetne, ale,
> wybacz, to jednak nie moja bajka.
> Wolę ordynarną prostotę, np.:
> http://nikas-culinaria.com/wp-content/themes/Forte/i
mages/manna/0117.jpg
> http://www.loumanna.com/desserts/105_6_182.html
> http://www.loumanna.com/appetizers/38_10_187.html
> http://tayloryoungphotography.com/wp-content/uploads
/2011/05/food-photographer-surrey.jpg
>
> http://www.anthonyjeong.com/data/photos/231_1melbour
ne_photographer_anthony_jeong_food_photography8.jpg
>
> http://digital-photography-school.com/wp-content/upl
oads/2009/05/food-photography.jpg
>
> http://farm2.static.flickr.com/1405/1376708854_70bd4
2f793.jpg
>

Och, taką właśnie sterylność uwielbiam. I wkuchennymoknie jest dość
zbliżony styl, gdyby nie te ewentualnie niepotrzebne dodatki.

Ewa


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


44. Data: 2013-10-16 20:56:27

Temat: Re: ocet winny mętny
Od: "Stefan" <s...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Qrczak" <q...@g...pl> napisał w wiadomości
news:525ed55f$0$2146$65785112@news.neostrada.pl...
> http://digital-photography-school.com/wp-content/upl
oads/2009/05/food-photography.jpg
Lody (do fotografii) najlepiej robic z puree ziemniaczanego. Nie topią
się...
90% fotek zrobionych jest w warunkach studyjnych i na pewno nie nadają się
do jedzenia (modelina na ten przykład)...
pozdrawiam
Stefan

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


45. Data: 2013-10-16 21:03:31

Temat: Re: ocet winny mętny
Od: "Stefan" <s...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Stefan" <s...@o...pl> napisał w wiadomości
news:l3mngs$622$1@node2.news.atman.pl...
>
> Użytkownik "Qrczak" <q...@g...pl> napisał w wiadomości
> news:525ed55f$0$2146$65785112@news.neostrada.pl...
>> http://digital-photography-school.com/wp-content/upl
oads/2009/05/food-photography.jpg
> Lody (do fotografii) najlepiej robic z puree ziemniaczanego. Nie topią
> się...
> 90% fotek zrobionych jest w warunkach studyjnych i na pewno nie nadają się
> do jedzenia (modelina na ten przykład)...
> pozdrawiam
> Stefan
A tak przy okazji zachwytów fotograficznych: Moje Drogie Panie, czy z mleka
mozna zrobić wieczorową kreację? (naturalnie dla potrzeb foto)
http://www.swiatobrazu.pl/-wspolczesne-dziewczyny-pi
n-up-w-sukienkach-z-mleka-na-zdjeciach-jaroslava-wie
czorkiewicza-30523.html
albo http://tinyurl.com/nlky7ws
pozdrawiam
Stefan

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


46. Data: 2013-10-16 21:05:24

Temat: Re: ocet winny mętny
Od: Qrczak <q...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora

Dnia 2013-10-16 20:56, obywatel Stefan uprzejmie donosi:
> Użytkownik "Qrczak" <q...@g...pl> napisał w wiadomości
> news:525ed55f$0$2146$65785112@news.neostrada.pl...
>> http://digital-photography-school.com/wp-content/upl
oads/2009/05/food-photography.jpg
>>
> Lody (do fotografii) najlepiej robic z puree ziemniaczanego. Nie topią
> się...

Ale my to wiemy, Kocie.

> 90% fotek zrobionych jest w warunkach studyjnych i na pewno nie nadają
> się do jedzenia (modelina na ten przykład)...

Tu też się zgadzam. Ani fotek, ani warunków bym nie jadła.

Q
--
parafrazując

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


47. Data: 2013-10-16 21:37:52

Temat: Re: ocet winny mętny
Od: FEniks <x...@p...fm> szukaj wiadomości tego autora

W dniu 2013-10-16 20:56, Stefan pisze:
>
> Użytkownik "Qrczak" <q...@g...pl> napisał w wiadomości
> news:525ed55f$0$2146$65785112@news.neostrada.pl...
>> http://digital-photography-school.com/wp-content/upl
oads/2009/05/food-photography.jpg
>>
> Lody (do fotografii) najlepiej robic z puree ziemniaczanego. Nie topią
> się...
> 90% fotek zrobionych jest w warunkach studyjnych i na pewno nie nadają
> się do jedzenia (modelina na ten przykład)...

Ale tu nie chodzi o jedzenie, tylko o patrzenie.

Ewa

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


48. Data: 2013-10-16 22:04:08

Temat: Re: ocet winny mętny
Od: Anai <a...@a...pl> szukaj wiadomości tego autora

W dniu 16.10.2013 20:05, Qrczak pisze:

> Wolę ordynarną prostotę, np.:
> http://nikas-culinaria.com/wp-content/themes/Forte/i
mages/manna/0117.jpg
> http://www.loumanna.com/desserts/105_6_182.html
> http://www.loumanna.com/appetizers/38_10_187.html
> http://tayloryoungphotography.com/wp-content/uploads
/2011/05/food-photographer-surrey.jpg
>
> http://www.anthonyjeong.com/data/photos/231_1melbour
ne_photographer_anthony_jeong_food_photography8.jpg
>
> http://digital-photography-school.com/wp-content/upl
oads/2009/05/food-photography.jpg
>
> http://farm2.static.flickr.com/1405/1376708854_70bd4
2f793.jpg

Prostota i owszem, ale ordynarną bym jej nie nazwała :)
... i powiem Ci, że bardzo mi się ta prostota a raczej minimalizm podoba.

>
> BTW zaglądasz może na forum Galeria Potraw?
>
Nie, ale zawsze mogę zajrzeć :D


--
Pozdrówki
Anai
*** MóJ SŁitAśNy TofFanY BloGasEk: http://kuchniaanai.blogspot.com/ ***
~*~ Moje słit focie: http://infobot.pl/r/26aE *
http://annamagdalenape.deviantart.com/gallery/ ~*~
"Jesteśmy tylko szczególnie zaawansowaną w rozwoju odmianą małp na
niezbyt ważnej planecie, krążącej wokół całkiem przeciętnego Słońca. (S.
Hawking)

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


49. Data: 2013-10-16 22:05:05

Temat: Re: ocet winny mętny
Od: Anai <a...@a...pl> szukaj wiadomości tego autora

W dniu 16.10.2013 19:12, Qrczak pisze:

> Zagłębiłam się w lekturze na amen.
> Za tak niewiarygodnie wspaniale smakowite źródło radosnych doznań,
> kulinarnych, estetycznych, językowych, dziękuję Ci Anai.

Zawsze do usług :D


--
Pozdrówki
Anai
*** MóJ SŁitAśNy TofFanY BloGasEk: http://kuchniaanai.blogspot.com/ ***
~*~ Moje słit focie: http://infobot.pl/r/26aE *
http://annamagdalenape.deviantart.com/gallery/ ~*~
"Jesteśmy tylko szczególnie zaawansowaną w rozwoju odmianą małp na
niezbyt ważnej planecie, krążącej wokół całkiem przeciętnego Słońca. (S.
Hawking)

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


50. Data: 2013-10-16 22:19:57

Temat: Re: ocet winny mętny
Od: Anai <a...@a...pl> szukaj wiadomości tego autora

W dniu 16.10.2013 21:03, Stefan pisze:

> A tak przy okazji zachwytów fotograficznych: Moje Drogie Panie, czy z
> mleka mozna zrobić wieczorową kreację? (naturalnie dla potrzeb foto)
> http://www.swiatobrazu.pl/-wspolczesne-dziewczyny-pi
n-up-w-sukienkach-z-mleka-na-zdjeciach-jaroslava-wie
czorkiewicza-30523.html
>
> albo http://tinyurl.com/nlky7ws

Świetne :D


--
Pozdrówki
Anai
*** MóJ SŁitAśNy TofFanY BloGasEk: http://kuchniaanai.blogspot.com/ ***
~*~ Moje słit focie: http://infobot.pl/r/26aE *
http://annamagdalenape.deviantart.com/gallery/ ~*~
"Jesteśmy tylko szczególnie zaawansowaną w rozwoju odmianą małp na
niezbyt ważnej planecie, krążącej wokół całkiem przeciętnego Słońca. (S.
Hawking)

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : 1 ... 4 . [ 5 ] . 6 . 7


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

I kolejny Śmierdzący przepis
Grzyby - Idzie Zima !!
Śmierdzący przepis
Grzyby na zimę.
Co powinnas wiedziec o kluseczkach Barilla !!

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to ) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout

zobacz wszyskie »