Data: 2007-02-07 10:14:41
Temat: Re: owoce w occie - co z tym?
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl> wrote in message
news:eqc7oa$60t$1@news.onet.pl...
>
> Użytkownik "BBjk" <b...@Q...pl> napisał w wiadomości
> news:eqc6ol$n5q$1@inews.gazeta.pl...
>> Jak ich zabraknie lub dynamiki do roboty, wtedy dobry i Rolnik.
>
> Dlatego właśnie napisałam, że Rolnik jest dobry...
> BTW dynia z Rolnika jest lepsza, niż to co pamiętam z dzieciństwa. Sama
> dyni nigdy nie robiłam.
> A czasem to do robienia przetworów brakuje dziwnych składników ze starych
> receptur.
> Babcia do kiszenia ogórków zawsze brała wodę ze studni od Ogórkiewiczów. Z
> wodą z własnej studni nie miały tego smaku...I weź tu teraz człowieku
> znajdź taką wodę jak mieszkasz na drugim końcu świata... ;-)
> --
> Pozdrawiam
> Joanna
> http://www.jduszczynska.republika.pl/
Kup sobie filtr RO i sól kamienną - wyjdą dobre, o ile będziesz kisić ogórki
kiszeniowe lub korniszoneowe, ale najlepiej z własnej uprawy. I sprawa
przypraw - każdy ma inny zestaw.
|