Data: 2006-01-12 10:39:45
Temat: Re: panna cotta
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Thu, 12 Jan 2006 10:54:14 +0100, "Marek W."
<U...@U...o.cUz.t.aU.UnosUpamU.UonUetU
.UplU> wrote:
>
>U?ytkownik "BasiaBjk" <b...@q...pl> napisa? w wiadomo?ci
>news:dq512d$2v$1@inews.gazeta.pl...
>> U?ytkownik Marek W. napisa?:
>>
>> > Spotykasz sie i to cz?sto...sok z buraków daje kolor
>> czerwony...lepiej ni?
>> > maliny truskawki czy poziomki...
>>
>> Spotykam si? z burakami, ale nie w panna cotta :)
>> --
>> pa, BBjk z kontekstem
>
>Cóz... pomys?owosc przemys?u spozywczego potrafi zaskoczy?..;)))
>
>M.
>
E tam pomyslowosc, poplamili sie raz i maja barwnik naturalny.
jeszcze czesto jest uzywany kolorek, co wychodzi zes korek
czerwonych winogron, ale to juz inny odcien :P
Pierz
K.T. - starannie opakowana
|