Data: 2005-10-07 10:23:42
Temat: Re: parowki...
Od: "Marek W." <U...@U...o.cUz.t.aU.UnosUpamU.UonUetU.UplU>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Kondziorek" <p...@g...pl> napisał w wiadomości
news:di5gsq$7ph$1@polsl.gliwice.pl...
>
> Użytkownik "Marek W."
> <U...@U...o.cUz.t.aU.UnosUpamU.UonUetU
.UplU> napisał w
> wiadomości news:di5cm2$lfs$1@news.lublin.pl...
> >
> > Akurat biała to sam sobie możesz zrobic...zadna filozofia i ze 2 godziny
> > roboty w sumie...
> >
> > a potem mozna sobiue zapiekać do woli...
> > polecam zapiec na kapuscie kiszonej :))
> > jak sie dobrej kapuchy uzyjew to eksta jarzynka wychodzi..
> >
> > mozna tez zapiekać na plastrach ziemniaków
> >
> > Marek
> >
>
> Nie robilem nigdy .
> Coz .. lenistwo hiehiehie ..
> ale moze kiedys sprobuje :)
to przeciez mieso mielone napchniete w kiszke (tak w uproszczeniu) :)))))
a pole do popisu ogromne bo do małej ilosci nie trzeba przerabiac całej
świni od razu...
> a zapiekana na kapuscie kiszonej tez smakowicie brzmi ..
to co wycieka z kiełbasy wsiaka w kapuste poprostu...:))
> ja osobiscie w kapuscie .. woel zeberka ... 3/4 "zwyklych" i 1/4 wedzonych
> Mniam
>
Wypróbuje przy okazji :)))
marek
|